Az otthonában zaklatja a diáklányt ez a sirály - A zuhanyzását is kilesi - Videók

A tanulmányai miatt költözött be a diáklakásba, azonban fogalma sem volt, hogy lesz valaki, aki megkeseríti majd az életét. Rákattant a világ a sztorira.

A 19 éves lány maga sem gondolta volna, hogy világhírűvé válik csak azzal, hogy tanulni szeretne. Sophia legalábbis ezért költözött be a csendes, nyugodt kis lakásba, ma azonban már tudja, ez a terve sosem valósulhat meg. A lányhoz ugyanis minden nap elmegy egy sirály, hogy ellenőrizze őt, bekopog az ablakon, nem hagyja békén. A zuhany alatt és a WC-ben is kifigyeli, ha úgy tartja kedve. És ez nem csak szóbeszéd, videók is vannak...

@sophoeia He comes everday at 5pm… he wont stop… why did you do this… #foryou #fyp #seagull ♬ Never forget - Vaepr

A közösségi oldalát "sophoeia" néven építő lány úgy döntött,, megmutatja a világnak a zaklatóját. Aki egyébként valamelyest kiszámítható. "Minden nap 17:00-kor jön..... nem áll meg..." - magyarázza bosszúsan a lány, akinek az egyik videóját máris több mint 23 millióan látták. "Mindenkinek, aki tavaly a lakásunkban lakott, és minden nap etette ezt a sirályt - Gyűlöllek!" - foglalta össze a zaklatója motivációját a lány a felvételen.

@sophoeia I really dont want to lose my fingers. Hes so aggressive #fyp #foryou #seagull ♬ original sound - speedxsoundzxz

Sophia a DailyStar-nak ugyanakkor elismerte, már volt, hogy ő is megetette a szárnyast, akik Stevennek és Greggnek nevez. Egy msik videóján az látszik, ahogy Gregg a fürdőszoba ablakában gubbaszt. "Ő csak egy fura fickó, aki szereti nézni, ahogy k***unk és zuhanyozunk" - kommentálja a felvételt lány, akit már álmában is többször meglesett.

Címlapfotó: TikTok/sophoeia

24 óra