Jogerős: elítélték a kispesti szexragadozót - 11 éves lány volt az áldozata

Korábban gyermekpornográfia és szexuális erőszak miatt ítélték el, szabadulása után egy kislányos anyukával "melegedett össze".  Majd lecsapott...

2021 novemberében már bűnösnek mondta ki a Fővárosi Törvényszék, 16 év fegyházbüntetést kapott. 10 évre eltiltották a közügyektől és feltételesen sem szabadulhat. "Az elsőfokú ítélet ellen a vádlott enyhébb végrehajtási fokozat alkalmazásáért, a védője pedig az ítéleti indokolás ellen élt fellebbezési jogával. A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség a Fővárosi Ítélőtáblához előterjesztett indítványával az elsőfokú ítélet helyben hagyását kezdeményezte" - írja az ügyészség a friss közleményében.

A férfi vádirat szerint a férfi feltételesen szabadult a börtönből, majd "2019-ben megismerkedett egy Kispesten élő nővel és annak 11 éves lányával, majd rendszeresen együtt töltötték a szabadidejüket, illetve a vádlott többször tartózkodott náluk az éjszakai órákban is" - írják, hozzáteszik: ottlétei során a kislány bizalmába férkőzött, több alkalommal szexuális indíttatásból a sértett alsóneműjébe nyúlt, illetve segédeszközt is igénybe vett, emellett a vádlott egy alkalommal a kislányról mobiltelefonjával súlyosan szeméremsértő videófelvételt készített.

Az ügyészség friss közleménye szeirnt az ügyészi indítvány eredményre vezetett, mert a fellebbviteli bíróság 2022. július 6-án kihirdetett másodfokú határozatával a vádlottra kiszabott büntetést helybenhagyta.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra