Megcsípte egy szúnyog a 21 éves lányt, három nappal később meghalt

Fiatalon, alig 21 éves korában hunyt el egy fiatal lány, akit megcsípett egy szúnyog.

Nincs ember, akivel ne történt volna már meg. A fiatal pilótanövendék számára azonban ez volt a halálos ítélet. A Bury St. Edmundsból származó fiatal lány pilóta szeretett volna lenni, az EasyJet légitársaságnál tanulta a szakmát. Túl volt az elméleti vizsgákon és a műszaki tanulmányai miatt utazott Antwerpenbe, amikor megtörtént a tragédia.

Orianat ugyanis megcsípte egy szúnyog. A homlokán, a jobb szeme fölött. Először azt hitték, allergiás, ezért bement egy kórház sürgősségi osztályára. A szeme nagyon bedagadt, az orvosok antibiotikumot írtak fel neki. Nem sokkal később azonban összeesett és ismét kórházba vitték. Majd három nappal a csípés után váratlanul meghalt. 

A boncolás során kiderült, hogy a brit nő "szeptikus embólia" következtében halt meg, amely átterjedt az agyára. A LADBible cikke szerint még a tapasztalt törvényszéki patológus, Nigel Parsley is megdöbbenésének adott hangot. "Soha nem láttam még ilyen esetet" - mondta és a bíróségon azt is kifejtette, a lány homlokán lévő csípés okozhatta a súlyos fertőzést.

Először a bőrébe, majd a nyaki ütőerébe terjedt át, végül az agyára is. Ez okozta a halálát.

Címlpfotó: Facebook/oriana.pepper

24 óra