Íme a 6 kérdés, amit gyakrabban kellene feltennünk a barátunknak

Pszichológia: a jó barátokkal az ember képes mindenről, ugyanakkor a semmiről is órákon át beszélni. Sokszor azonban már a megszokás miatt sem merülünk el mélyen a témákat illetően. Nos, ennek véget kell vetned: az igaz barátaink megérdemlik ezeket a kérdéseket - és Te is megérdemeled a válaszokat.

Nem túlzás, a jó barátainkat majdnem olyan jól ismerjük, mint saját magunkat. Legalábbis azt hisszük. Elvégre az agyunk szeret tréfát űzni velünk, ha már évek óta barátok vagyunk, azt hisszük, hogy ugyanaz az ember áll előttünk, mint 20 évvel ezelőtt - csakhogy ő bizonyára ugyanannyit változott közben, mint mi. Csoda, hogy akadnak olyan pillanatok, amikor az az érzésünk, a barátunk valamiért nagyon furcsa?

via GIPHY

Bizony, a megszokás nem csak a párkapcsolatokat, a barátságokat is próbára teheti. Előfordul veled is biztos, hogy az az érzésed, megint ugyanazokról a dolgokról beszéltek. Milyen stresszes a meló, mi lett az egyik exeddel, a kedvenc csapatotok mit játszott a hétvégén... Sokszor észre sem veszitek, hogy eltávolodtatok egymástól, annak ellenére is, hogy rendszeresen találkoztok, beszéltek.

Hogyan tudjuk ezt elkerülni? Nos, fel kell tenned azokat a fontos kérdéseket, amelyeket már százszor feltettél. Talán a válaszok már rég mások lesznek...

Tedd fel ezt a 6 kérdést gyakrabban a barátodnak! - Hidd el, mindkettőtöknek hasznos lesz!
  • barátok beszélgetnek
  • barátok beszélgetnek
  • barátok beszélgetnek
  • barátok beszélgetnek
  • barátok beszélgetnekbarátok beszélgetnek
  • barátok beszélgetnek

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra