Forradalmi módszerrel lopott gyűrűket egy nő Nagykőrösön - Fotók

Öt percig érezhette sikeresnek az akcióját az a nagykőrösi nő, aki egy helyi ékszerüzletből lopott gyűrűket - forradalmi módszerrel.

A TWN.hu információi szerint a nő utóballagási ajándéknak szeretett volna venni egy aranygyűrűt, miután elhagyta az üzletet, az eladónak feltűnt, az egyik tálcáról hiányzik pár gyűrű. "Két ékszer helye maradt üresen, a felvételek tanulsága szerint ugyanis azokat a kb. 160 centiméter magas, vékony, szőke és farmerruhát viselő ügyfél – kihasználva az alkalmazott pillanatnyi figyelmetlenségét - a szájában elrejtve lopta el" - közölte a rendőrség a június 22-én történt esettel kapcsolatban.

A bejelentés 10 óra 35 perckor futott be, 5 perccel később a helyi buszállomáson elfogták a nőt. A 150 ezret érő gyűrűk már a retiküljében voltak.

"A 43 éves, kecskeméti illetőségű, rendszerint külföldön táncosnőként dolgozó asszony kihallgatásán elmondta, a helyi strandra érkezett volna, ám az zárva volt, ezért úgy döntött, társít egy ékszerboltot lopási szándékához, mivel a korábban külhonban megkeresett pénzét azóta felélte" - írja a rendőrség, hozzáteszik:a nő mesélte el, hogy amikor az eldaó nem figyelt, a szájába csúsztatott két ékszert.

Az asszony ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Címlapfotó: Police.hu

24 óra