Szívszorító látvány! Így néz ki E. T., a földönkívüli ma - Fotók

Egy magányos kisfiú egy magányos földönkívüliben lel igaz barátra - az E. T. - a földönkívüli 1982-ben hatalmas kasszasiker lett. Most az is kiderült, az idő egyikőjüket se kímélte.

A 40 éve készült film meghódította az egész világot: E. T., a földönkívüli egy kis földlakóval, Elliottal köt barátságot. A kisfiút az akkor 11 éves Henry Thomas alakította, olyan jól, hogy egy csapásra lett világsztár, gyerekek millióinak kedvence. A szakma fényes jövőt jósolt neki, de a férfi egy más utat választott magának. Tavaly ősszel az ötvenet töltötte már, legutóbb azért került címlapokra, mert Oregon államban egy autópályán hívták rá a rendőröket. Ittasan ült az autójában, le is tartóztatták.

De mi lett vajon E. T.-vel? Nos, most ez is kiderült - az elmúlt 40 év rajta is nyomot hagyott.

Steven Spielberg karrierjének jelentős mérföldköve volt ez az alkotás: egy világ könnyezte meg, amikor E. T. az egyik jelenetben majdnem meghal a kis Elliott szeme láttára. Azóta sem nagyon lehetett tudni, mi történt azzal a bábúval, amit a filmben használtak. Most azonban kiderült. Többek között az is, hogy nem egy, hanem egyenesen 13 darabot hazsnáltak belőle a filmben. Azóta is az őket megalkotó Carlo Rambaldi családjának tulajdonában vannak, az alapítványuk most friss fotót közölt róla.

Borzasztó állapotban van a kis földönkívüli, restaurálják és kiállítják majd!

Szomorúan alakult E. T. és Elliott élete - így néznek ki ma!
  • E. T. a földönkívüli
  • Henry Thomas
  • E. T. a földönkívüli

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra