Aggasztó fotók: a gyógytíhatatlan Michael J. Fox drámai interjút adott - Fotók

A Vissza a jövőbe sztárjánál 31 éve diagnosztizáltak Parkinson-kórt, 29 éves volt mindösszesen. A színészről aggasztó képek érkeznek jó ideje, most ráadásul szomorú dolgot árult el egy interjúban.

Alig 21 évesen indult a színészi karrierje, a harmincas éveiben pedig már fel is hagyott vele. Michael J. Fox "színészként öt Primetime Emmy-díjat, négy Golden Globe-díjat és két Screen Actors Guild-díjat tudhat magáénak a Wiki-n róla szóló bejegyzés szerint. 1982 és 1989 a Családi kötelékek című szituációs komédiában szerepelt, majd 1985 é 1990 között a Vissza a jövőbe trilógia tette világhírűvé. Máig Marty McFly-ként él a legtöbbünk emlékezetében, pláne, hogy alig egy évvel később, 1991-ben megkapta a lesújtó diagnózist: Parkinson-kóros.

A 90-es években vissza is vonult - most a friss képei és egy nyilatkozata aggodalomal töltik el a világot. A színész betegsége és állapota ellenére sem bújkál, gyakori vendég a sporteseményeken, kedvenc csapatainak igyekszik a helyszínen szorít a jégkorong- és kosrácsarnokokban. Azt sem szégyelli, hogy jó ideje már csak mankóval képes közlekedni. Egy podcastben most meglepő dolgokat árult el az állapotáról és arról is, miben változott meg a Parkinson-kórnak köszönhetően.

A róla készült friss képek és a vallomása megdöbbentik a világot!

Így néz ki a nagybeteg Marty McFly - 60 évesen megdöbbentő dolgokat állít a betegségéről
  • Michael J. Fox
  • Michael J. Fox
  • Michael J. Fox
  • Michael J. Fox

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra