Friss képek! Egy újabb, jóval termetesebb medve tűnt fel Aszódnál

Acsa, Aszód, Kartal, Aszód. Kis medve, nagy medve. Napok óta lázban tartja az országot, hogy medve bukkant fel a főváos közelében, a legfrissebb képek szerint már nem csak egy. 

Másfél hete Acsa környékén tűnt fel egy medve, akkor a lábnyomát sikerült csak megtalálni, pár nappal később már fénykép is készült róla. Aszód város egy hete csütörtökön jelentette be, hogy hajnalban a temető környékén bukkant fel az állat, amiről egy vadkamera felvételeket is készített. A hivatal arra kérte a lakosságot - és táblákat is kihelyeztek - hogy semmilyen mozgással ne zavarják meg a mackót: ne kiránduljanak vagy kocogjanak, kutyát ne sétáltassanak arrafelé.

A medve azóta feltűnt Nógrád megyében, majd ismét Aszód környékén, Kartalon és a legfrissebb hír is onnan érkezett.

"Medveveszély" - ezzel a kifejezéssel hozta nyilvánosságra friss közleényét a település polgármestere. Dr. Pénzes Tiborc Szabolcs leírta, csütörtökön hajnalban a temető mellett újra medvét fényképezett a vadkamera, de van egy apró fodulat is. "Valószínűleg nem az egy héttel ezelőtt nálunk megforduló példányról van szó, mert a mai látogató jóval termetesebbnek tűnik." - írja.

Mivel friss képek érkeztek a friss medvéről, így lehet összehasonlítási alap is!

Egyre közelebb a fővároshoz - ismét lefotózták a medvét!
  • aszódi medve
  • medve
  • aszódi medve
  • aszódi medve
  • medve

Címlapfotó: Aszód város 

24 óra