Undorító? Vagy cuki? - Kitömött egerekkel keres tízmilliókat ez a nő - Fotók

Egy bögrében söröznek, rúdon pörögnek, vagy épp pizzát sütnek. Akár egy népszerű mese főhősei is lehetnének, de ez itt most a valóság. Kitömött egerekből lett milliomos egy nő.

Egy 38 éves brit nő a címlapok sztárja a napokban: Katie Hardwick munkásságára felfigyelt a net, és nem titok, hatalmas kommentháborúk törtek ki miatta. A nő ugyanis azt sem hallgatta el, évente hatszámjegyű összeget keres fontban, ami alsóhangon is legalább 47 millió forintot jelent. S hogy mi a portéka? Nos, Katie elpusztult egereket preparál, azaz töm ki, és olyan környezetben ábrázolja őket, mintha épp csak vidám életüket élnék.

via GIPHY

A brit bulvármédia szerint a nő megrendelői 80 százalélban az Amerikai Egyesült államokból kerülnek ki. Naponta 5 egeret tud kitömni, a szemeiket gyönygökkel helyettesíti, a lábaikba és farkukba drótot tesz. Ennek köszönhetően könnyen mozgathatóak és akár jógázni is képesek. A halott rágcsálókat állatkereskedésekből szerzi be, a belsőségeket pedig megeteti a varjakkal. Az egyébként egy 5 éves kislány anyukája most céltábla lett.

Sokak szerint undorító, amit az állatokkal tesz - pláne, hogy darabjáért 100 ezer forintnyi eurót is képes elkérni!

Gyomorforgató, vagy cuki? - Ezek a képek kavarják fel a netezőket
  • kitömött egerek
  • kitömött egerek
  • kitömött egerek
  • kitömött egerek
  • kitömött egerek

Címlapfotó: Instagram/ohstuffinell

24 óra