Mémként lett világhírű, alig 16 évesen elhunyt a gyönyörű influenszer - Fotók

Egy gyerekműsorban a huncut vigyorával lett belőle mém, amivel ma is naponta összefutunk a közösségi oldalakon. A gyönyörű lánnyá cseperedett Kailia nem sokkal a 16. szülinapja után halt meg.

Szörnyű tragédia: alig két héttel a születésnapja után elhunyt Kailia Posey, aki a Toddlers and Tiaras című gyerekműsor révén vált híressé. A valóságshow, ami a lányt híressé tette, sz szépségversenyekre készülő gyerekeket és családjaikat mutatta be. 2009 és 2013 között futott a tévében, az egyik felvétel pedig máig mémként és Gif-ként terjedt a neten: Kaila huncut vigyora.

Világhírűvé tette a lányt:

via GIPHY

A TMZ most tragikus hírt közölt: az egykori gyereksztárt hétfőn délután 1 óra 20 perckor halottá nyilvánították a Washington-i Birch Bay State Parkban. vetett véget életének. A lány édesanyja a Facebookon tette közzé a szomorú hírt: "Nincsenek szavaim és nincsenek gondolataim. Egy gyönyörű kislány eltávozott. Kérlek, adj nekünk békét Kailia elvesztése miatti gyászunkban. Az én kicsikém örökre." - írta a megtört édesanya.

Azóta az is kiderült, mi okozta a lány halálát - Gyönyörű nővé cseperedett az elmúlt években!

Megrázó képek: gyönyörű nő lett, rossz döntést hozott
  • Kailia Posey
  • Kailia Posey
  • Kailia Posey

Címlapfotó: TLC

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

24 óra