Három napig az otthona ablakán át leste Szandit egy férfi - Fotók

Megdöbbentő történeteket osztott meg a naphire.hu-val az énekesnő, Szandit az otthonában is megtalálták a "rajongói".

Az ATV #Bochkor című műsorában a lánykérésekről is szó lesz vasárnap este, a műsorban Szandi állítólag részletesen elmeséli majd a saját történetét is a témában. A felvételt követően a naphire.hu-ak viszont elárulta, nem csak egyszer kérték meg a kezét, az első alkalom pedig nem csak bizarr, félelmetes is lett. „Egyszer, amikor vittem ki a szemetet, előugrott a kuka mögül egy férfi, hogy megkérje a kezemet. Egy rajongóm volt, fiatal srác, aki mindig jött minden fellépésemre. De soha nem kommunikáltunk, nem mert odajönni hozzám” – mesélte a lapnak Szandi, aki ekkor még 15 éves volt és a szüleivel élt.

.„Nagyon megijedtem, félelmetes volt. Ha jól emlékszem, el is futottam” – emlékezett.

De nem ez az egyetlen eset, amikor félelemben kellett élnie. „Volt egy srác, aki három nap, két éjszaka ott ült egy farönkön az ablakom alatt. És egyfolytában a szobámat nézte. Valahányszor elindultam otthonról, nem szólt hozzám egy szót se, csak nézte, ahogy elmegyek előtte. Amikor az eső esett, akkor is ugyanúgy ült ott. Aztán három nap után eltűnt” – így Szandi.

Vasárnap este a #Bochkor vendége lesz még Risztov Éva, Vályi Pista és Lovász László, így lánykérős sztorikban sem lesz hiány. 

Címlapfotó: Instagram/szandi_hivatalos

24 óra