Sokkolta az anyát - Ilyen veszélyesek lehetnek a "Pop It" játékok - Fotók

A nagynénje sem tudja megmagyarázni, hogy úszta meg komolyabb gond nélkül a gyerek. Az úgynevezett "Pop it" játékok veszélyeire hívja fel most a figyelmet.

Csodával határos módon úszta meg komolyabb sérülés nélkül egy ausztrál baba a népszerű játékkal való kalandját. A "Pop it" játékok az utóbbi években lettek népszerűek, miután egy tiktoker beutatta őket egy videóban. Ma már Magyarországon is minden sarkon árulják őket. A játékot egyébként olyan betegeknek fejlesztették ki, akiknek a nyomkodásuk nyugtató hatással van.

Nem is nagyon van olyan gyerek, aki ne találkozott volna már vele.

Egy ausztrál eset most azonban sokkolja a világot. Kendall azért is hozta nyilvánosságra a történetüket, hogy felhívja mások figyelmét is a veszélyre. Testvére háztartásában ezek a játékok a gyerekszoba részei voltak, a csecsemők is szívesen eljátszottak vele. Kendall egy napon meglátott valamit a kis Lincoln szájában. "Észrevettem valami rózsaszínt. Tovább vizsgálódtam, és úgy gondoltam, hogy rágógumi." - mondta, majd miután belenyúlt a szájába, kiderült, a Pop it játék egyik darabja.

A pillangó alakú játék egyik darabkája ragadt a szájába. Isteni szerencsének tartják, hogy ne mfulladt meg, vagy nem nyelte le.

A baleset nem maradt következmények nélküli, igaz, Lincoln hamar meg is gyógyult. "A duzzanat. Annyira örülünk, hogy a kicsi jól van. Köszönjük az anyukájának és a nagynénjének, hogy megosztották, hogy felhívják a figyelmet!" - mondott köszönetet ez alatt a kép alatt az anyuka.

Címlapfotó: Facebook/CPRKids

24 óra