Két tizenéves fiút gázolt el egy sárbogárdi férfi, az egyik meghalt

Borzasztó tragédia rázza meg a Fejér megyei települést. A gázoló előzetes letartóztatására tettek indítványt.

A sárbogárdi rendőrök 2022. február 26-án délután, szolgálatellátásuk során észlelték, hogy Sárkeresztúron, a Dózsa György utcában több ember áll, és egy férfi a földön fekszik - kezdi közleményében a rendőrség, amelyben egy megrázó tragédiáról számolnak be. "Mint kiderült, egy férfi az autójábal hajtott az emberek közé, és elgázolt egy a kerítés mellett álló 16 éves fiút, aki a kocsi alá került."

A sofőr ezt követően hátramenetbe kapcsolt, miközben ismét áthajtott a sérültön, és elsodort egy másik, 14 éves fiatalt is, majd tolatva elhagyta a helyszínt.

A 16 éves sárkeresztúri fiú a szakszerű és gyors kórházi kezelés ellenére az éjszaka folyamán belehalt elszenvedett sérüléseibe - írja a police.hu. "A Fejér megyei rendőrök haladéktalanul nyomozást indítottak az ügyben, és a beszerzett bizonyítékok alapján rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 32 éves helyi illetőségű férfit, akit a rendőrségre előállították, és őrizetbe vétele mellett több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki."

A nyomozók előterjesztést tesznek a férfi letartóztatásának indítványozására - írja a rendőrség.

Fotó: Facebook/PoliceHungaryOfficial

24 óra