SZÍVSZORÍTÓ: 31 évesen hunyt el a tehetségkutató favoritja - FOTÓK

Alig 8 hónapja még a zsűri egyhangú döntése után került egyenes ágon a negyeddöntőbe, a versenyt azonban a betegsége miatt nem tudta folytatni.

Egy saját dallal állt a zsűri elé, és nem titkolta akkor sem, az életéért énekel. Az őt faggató zsűri számára is hamar világossá tette, egy súlyos vetegséggel harcol, aminek köszönhetően a szervezetében már több helyen is felbukkant a kór. Az akkor 30 éves Nightbirde aztán olyat énekelt a színpadon, hogy szinte mindenki megkönnyezte, majd a legszigorúbb, legszőrösszívűbb zsűritag, Simon Cowell hozott hihetetlen döntést. "Sok a tehetséges énekes idén, én nem fogok neked Igent adni" - kezdte a mondandóját, majd váratlanul felállt és megnyomta a "Godlen Buzzer"-, azaz azonnal továbjuttatta a lányt.

Jane Marczewski-t a verseny nagy esélyesének tartotta mindenki, a betegsége azonban közbeszólt. A negyeddöntő helyett ő így már a kór ellen harcolt egy kórházban a műsor további részében. Előadását azóta 39 millióan látták a videómegosztón, közösségi oldalán pedig 1 millió feliratkozója lett. Hihetetlen szám. Alig két napja aztán a TMZ híre szerint feladta a harcot, Nightbirde örökre lehunyta a szemeit.

Utolsó bejegyzésében beszédes dolgokat árult el. Nem csak a rajongói, az egész világ gyászolja...

Megrázó képek és videó - kiderült, mi okozta a 31 éves tehetség halálát!
  • Nightbirde
  • Nightbirde
  • Nightbirde

Címlapfotó: Youtube/ScreenShot

24 óra