FRISS LISTA: íme minden idők 5 legrosszabb Netflix-filmje!

A Netflix időnként közzéteszi a legsikeresebb filmjeinek a listáját - ez most nem az ő listájuk. Egy független filmes oldal szedte össze.

Feltetted már magadnak a kérdést, vajon melyek azok a filmek, amelyeket a Netflix-nézől a legkevésbé szeretnek? Vagy épp a legrosszabb az értékelésük a nézők visszajelzései alapján? Nos, ha a válaszod "nem", akkor már ne is igazán fáraszd magad ezzel, hiszen egy független filmesekből álló fórum összeállította ezt a listát! 20 filmet soroltak fel, amelyeknek a legrosszabb az értékelése a visszajelzések szerint, mi az első ötöt mutatjuk meg neked. 

Az elmúlt években a Netflix bebizonyította, hogy képes felvenni a versenyt a nagy csatornákkal és filmstúdiókkal. Ráadásul ma már az is világos, elsősorban a saját, eredeti tartalmak gyártására fókuszálnak, amivel bizonyos tekintetben máris úttörők lettek a filmvilág történetében. Sőt, ma már számos díjjal is büszkélkedhetnek a Netflix saját gyártású programjai, jóllehet a Cannes-i Filmfesztivál kitiltotta őket a "versenyprogramból".

Persze, akadnak azért olyan Netflix-tartalmak, amelyekkel látszólag csúnyán felsültek!

Világsztárokkal is megbuktak ezek a filmek - Íme a legrosszabb Netflix alkotások!
  • The True Memoirs Of An International Assassin
  • Father Of The Year
  • The After Party
  • Drive
  • Enter The Anime

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra