TRÓNFOSZTÁS: ez a 30 éves lány lesz a világ legszexibb nagyija! - Fotók

Ebben a kategóriában várható, hogy gyakran cserélődnek a helyezettek, az internetezők szerint most ez a 30 éves nő a világ legszexibb nagyija!

A 42 éves boltoni Carrie Hiltonról éveken át jelentek meg a cikkek, amelyek alapján ő a világ legszexibb nagyija. Az elmúlt két évben aztán egyre kevesebb hír érkezett róla, pedig azóta is tartja a formáját. Carrie csak 18 volt, amikor világra hozta a kislányát, Clarice-t. Néhány éve pedig megszületett az unokája, Jessica, az akkor 17 éves Clarice kislánya. Ha a baba, az anya, a nagyi, a dédi és az üknagyi összeálltak egy fotóra, öt generáció szelfizett egyszerre.

De a jelek szerint ezentúl egy másik "szupernagyiról" szólnak majd a pikáns hírek!

A Tik-Tok-on máris milliók látták azt a rövid videót, amiben egy alig 30 éves bombázó arról számol be, rövidesen nagymama lesz. Chanelle nem véletlenül népszerű a közösségi oldalakon, alakját akár lézerrel is faraghatták volna, szőke haja, őzike szemei az őrületbe kergetik a férfiakat. Mára az is kiderült, alig 14 évesen lett anya, és a jelek szerint a lánya nem vetkőzte le a családi hagyományokat: 15 évesen jelentette be a terhességét.

Chanelle-t máris a világ legszexibb nagyijaként jegyzik - igaz, attól retteg, ebben a tempóban már 45 évesen dédnagymama lehet!

FOTÓK: Búcsúzik a régi - megérkezett a világ legszexibb nagyija! 30 éves!
  • Carrie
  • Chanelle B
  • Chanelle gyerekként
  • Chanelle B és a lánya
  • Chanelle B

Címlapkép: Instagram/kiwigirlxox

24 óra