SZEX ÉS NEW YORK: kiszivárgott, mi történik Samantha Jones-szal a folytatásban! - Fotók

Az év elején robbant a hír: Kim Cattrall nélkül folytatódik a Szex és New York, hiába titkolták, most kiszivárgott, mi történik vele a forgatókönyv szerint. 

Februárban írtuk meg: Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kristin Davis (Charlotte York) és Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) is igent mondott, az HBO Max pedig bejelentette, And Just Like That… címmel folytatódik a legendás sorozat. Nagy meglepetés már akkor sem okozott, hogy Kim Cattrall ebben már nem kapott szerepet, hiszen évekkel ezelőtt ő már a mozifilmre is nemet mondott. A forgatások hónapok óta zajlanak, ezrével érkeznek a lesifotók a kulisszák mögül, egy dolgot eddig azonban hétpecsétes titokként őriztek: mi lesz a magyarázat Samantha távolmaradására.

Nos, most egy bennfentes ezt is kikotyogta - sokak szerint a sztori Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall valós viszályára utal!

via GIPHY

Most bennfentesek árulták el, hogyan magyarázzák majd a sorozat készítői Samantha Jones távollétét. Kínos, de a történet szerint valószínűleg Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker valós életbeli viszálya áll a háttérben. Az nemrég ugyanis kiderült, hogy a folytatásban Samantha karakterét nem tudják kikerülni, a DailyMail forrása pedig azt is elárulta most, miként oldják majd meg a nem mindennapi helyzetet.

A sztori azonban így is kérdéseket vet majd fel... Vigyázz, spoilerek!

Kiderült, mi lesz a sorsa Samantha-nak a film sztorija szerint!
  • Szex és New York sztárok
  • Samantha Jones
  • Samantha és Carrie
  • Szex és New York szereplők

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra