Azonnal rekordot döntött a Netflix új filmje - Nem, nem a Squid Game

A "Squid Game" című sorozat hatalmas sikere óta egyértelmű: a Netflix alkotásai nagyon gyorsan rekordokat dönthetnek. Az egyik legújabb filmjük különleges rekordot döntött.

A Netflix sikere talán a koronavírus-járványnak is köszönhető, de ami tény, az elmúlt közel két évben rohamosan nőtt meg a szolgáltató népszerűsége. Az eredményeikről azonban csak nagyon ritkán tesznek közzé adatokat, most sem ők, hanem az új alkotásuke gyik közreműködője kotyogta ki, rekord született. A "Red Notice" című film nagyágyúkkal érkezett a képernyőre:  Dwayne "The Rock" Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds mondott igent az alkotásra.

"A Red Notice világszerte startnapi rekordokat döntöget." - írta ki a Twitterén A Szikla, aki feltehetően biztos forrásból értesült a hírről. Azt őersze nem tudhatta, hogy az információ bizalmas, így büszkén kürtölte azt világgá. A bejegyzéséhez a film plakátját is mellékelte. A szakemberek szerint ez a film lehet a Netflix történetének egyik legdrágább alkotása, 150-200 millió dollárra becsüli az árát.

A színész ráadásul azt is kikotyogta, "92 százalékos, kivételes nézettséggel" rendelkezik az alkotás.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra