MEGJÖTTEK A KÉPEK! Nászútra vitte szexbaba szerelmét a kazah testépítő!

Nagy vihart kavart, amikor kiderült, feleségül vett egy szexbabát, majd megcsalta őt egy csirketestű nővel, így elváltak. A kazah testépítő most az új szerelmét vitte nászútra.

Az egész világ felkapta a fejét, amikor kiderült, a kazah testépítő egy fényűző esküvőn vezette oltár elé szexbabáját, Margót, a násznép pedig hajnalig mulatott az ifjú pár társaságában. Aztán kiderült, Margó megsérült, és hiába várta őt vissza a férfi rajongótábora, soha többé nem került elő. Juríj így egyedül karácsonyozott, szilveszterezett és a szülinapját is egyedül töltötte, majd beismerte - válnak. A férfi elismerte, előbb egy tárggyal, majd egy csirketestű nővel csalta meg a feleségét. És közben szerelmes lett...

Új párja dobozban érkezett meg hozzá, most pedig túl vannak a nászúton is!

via GIPHY

Lassan egy éve lesz már, hogy Jurij kikotyogta a rajongóinak az oldalán, hogy szerelmes lett. Egy Luna nevű nő rabolta el a szívét, akiről sokáig csak mesélt, majd egyszercsak be is mutatta. A lány - történetesen ismét egy szexbaba - egy méretes dobozban rkezett, a postás hozta. Azóta is boldogan élték az életüket, most azonban történés is van. A párt Bulgáriába hívták egy tévéshowba, Juríj pedig úgy döntött, első közös utazásuk a nászútjuk lesz.

Nem mindennapi képek érkeztek: így élvezi a mézes heteket egy szexbaba és a kipattintott szerelme!

Újra szerelmes a kazah testépítő - nászútra vitte Lunát!
  • Jurij Tolochko

Címlapfotó: Instagram/yuriij_tolochko

24 óra