SOKKOLÓ KÉPEK! Emberi ujjat talált a hamburgerében egy nő!

Nem mindennapi történetről számolt be a közösségi oldalán a bolíviai nő, számos képet is posztolt, a sokkoló bejegyzése pedig futótűzként terjed a világban.

A bolíviai Estefany Benitez a kedvenc helyére ült be a múlt hét végén a szerelmével Santa Cruz de la Sierra városában. Az egyik kedvenc hamburgerét választotta, de már az első harapás után kellemetlen meglepetésben volt része. A fiatal lány azonnal kivette a szájából a furcsa, kemény, ehetetlen dolgot, majd amikor meglátta, mi az, valósággal sokkot kapott. Miután reklamálni kezdtek, a közösségi oldalán is gyorsan megosztotta a történetét fotókkal együtt. Mert látszólag gyorsan igyekeztek eltusolni az ügyét...

"Jó estét!" - kezdte a Facebook-bejegyzését a lány, amelyben tényszerűen leírta, hová ment el hamburgerezni aznap este. Majd jött a sokkoló fordulat. "A csodálatos burgerem ettem, amikor ráharaptam, egy ujj volt az!" - osztotta meg a lány, majd arról számolt be, a szeélyzet megpróbált úgy viselkedni, mintha mi sem történt volna. Kárpótlásként pedig felajánlották, visszafizeték a hamburger árát nekik. 

Aztán hamar kiderült, az ujj valós! És az is, ki "vesztette el"!

Sokkoló képeket osztott meg a lány - csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

Címlapfotó: Facebook/estefany.benitez.399

24 óra