És akkor Conor McGregor 1 milliárdos ajándékkal lepte meg magát a szülinapján - Fotók

Az ír származású harcművész a napokban töltötte a 33-at és az sem szegte kedvét, hogy utolsó meccsén vereséget szenvedett. Több mint egy milliárdért vett magának ajándékot. 

A világ legismertebb harcművésze rendszeresen kerül a hírek közé magánlleti dolgaival, a leginkább azzal, hogy százilliókat ver el mindenféle csecsebecsékre. Mellette természetesen folyamatosan beszámol a sajtó Conor McGregor meccseiről, márpedig a legutóbbi nem úgy végződött, ahogyan azt megszokhattuk. Közel két hete az ír úgy szenvedett vereséget, hogy a meccs alatt a bokáját törte. Más kérdés, a szakemberek szerint ha nem sérül meg, is Dustin Poirier lehetett volna a meccs nyertese.

Úgy tűnik. a szülinapos McGregor most ismét bedobta a költekező kártyáját, hogy gyorsan feledtess a világgal a kudarcot. Meglepte magát. 

Conor McGregor esetében a shoppingolás nem azt jelenti, hogy mindent megvesz, ami éppen trend, vagy a legdrágább dolgok közt hever a polcon. Igaz, idén januárban már azért megmutatta, a különleges dolgokat szereti a magáénak tudni. Akkor autót, öltönyt, órát is beújított egy érkőzése előtt, most, a vereségét követően egy 3,6 millió dolláros, azaz 1 milliárdnál is drágább jachttal lepte meg magát a szüinapján. Számára azért már szinte ciki, hogy ebből a hajóból 63 darab készült, ami az ő esetében soknak számít.

Mindenesetre, ha megnézed a róla készült képeket és videót, dobsz majd egy hátast! Felrobbant a net!

33 lett a töröttlábú McGregor - meglepte magát! Ezt figyeld!
  • Conor McGregor jachtja az Instán.
  • Conor McGregor jachtja videón.
  • Conor McGregor Bentley-vel
  • Conor McGregor öltönye

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

 

24 óra