SZÍVSZORÍTÓ KÉPEK: így van Naya Rivera kisfia egy évvel a tragédia után - FOTÓK

Sosem látja már a fiát felnőni Naya Rivera. Utolsó közös kalandjuk tavaly nyáron egy csónakos fürdőzés volt, ami borzasztó tragédiával végződött. A Glee sztárja vízbe fulladt.

Naya Rivera tavaly július 8-án csónakot bérelt és kihajózott a kisfiával a kaliforniai Piru-tavon, úszni mentek, ahonnan azonban csak az akkor négyéves Josey tért vissza. Édesanyját, a Glee sztárját napokon át nagy erőkkel keresték a hatóságok, de csak a holttestét találták meg. Azóta pedig az is kiderült, Naya az ominózus napon még négyéves fiát ki tudta tolni a csónakra a vízből, ő azonban örökre elmerült a habokban. Halálának körülényei máig tisztázatlanok. A tragédia az egész világot megrázta, a kisfiú édesapját, Ryan Dorsey-t is. 

Kereken egy év telt el azóta, a kisfiú édesapja és nagyapja most megszólalt!

Egy éve már, hogy Naya Rivera elhunyt, volt szerelme, kisfia apja most először szólalt meg a haláleset óta. Az Instagramon Ryan Dorsey gyakran oszt meg közös képeket a kisfiáról, sőt, az édesanyjáról is, a fotói alapján pedig ma már taán az édesanja se ismerne rá Josey-ra, olyan sokat változott az elmúlt évben. Ráadásul rövidesen óvodába megy, ahová sajnos a színésznő már sosem tudja elkísérni majd. A kisfiú azonban látszólag boldog és gondtalan - ez egy kis vigasz nemcsak Rivera exének, hanem az apjának, George-nak is.

Egy interjúban most elárulták, a kisfiú mit érez és gondol a tragédiáról és az édesanyjáról!

Hihetetlen nagy már Naya Rivera kisfia - tiszta édesanyja!
  • Naya Rivera a fiával.
  • Josey Dorsey
  • Naya és Josey együtt.
  • Josey és Dorsey.
  • Naya Rivera holttestének keresése.

Címlapfotó: Instagram/nayarivera

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra