Vigyázz! Figyelmeztetést adott ki a Pepco - ezrek lehetnek érintettek!

Úgy tűnik, sok más hasonló és népszerű üzletlánc után a Pepco sem kerülhette el, hogy csalók éljenek vissza a nevével.

Százezrek követik már az üzletláncot a közösségi térben, ami a jelek szerint már szemet szúrt azoknak is, akik másokat megtévesztve szeretnének nagy rajongótáborral rendelkező oldalt létrehozni. A Pepco egy közleményben tudatta a követőivel, visszaélnek az üzletlánc nevével, amit ők is rendre jelentenek a Facebook-nak. Ugyanakkor arról tájékoztatják a vásárlóikat, egyetlen hivatalos oldaluk van csak.

"Kedves Vásárlóink! Számos üzenetet kapunk hamis PEPCO profilok létezéséről (az ilyen jellegű visszajelzéseket mindig jelentjük a Facebooknak). Köszönjük ezeket az információkat, és emlékeztetni szeretnénk Titeket arra, hogy üzleteink egyetlen hivatalos profilja a https://www.facebook.com/pepcohu.

Hamarosan egy új és nagyon izgalmas játékot hozunk el Nektek, amiről az információkat és a játékszabályzatot megtalálhatod majd a www.pepco.hu oldalon. Nyereményjátékaink szabályzatát minden esetben közzétesszük weboldalunkon, melyek segítségével megbizonyosodhatsz az adott verseny valódiságáról. Fontos megemlíteni, hogy a hamis oldalak gyakran a bankkártyaadataidra is kíváncsiak lehetnek, hiszen ezek az oldalak adathalászat céljából üzemelnek. Azt javasoljuk, hogy legyél óvatos, és ha kétségeid vannak, fordulj hozzánk bizalommal."

- írják közleményükben.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra