Ezért lesz ez a 4 csillagjegy a június 10-i napfogyatkozás nagy nyertese!

Újholddal "egybekötött" gyűrűs napfogyatkozás lesz június 10-én, négy csillagjegy számára különös jelentőssége lesz ennek a ritka alkalomnak. Eláruljuk, miért.

Nem minndennapi látványosságnak lehetünk szemtanúi június 10-én. Ráadásul épp újhold lesz, azaz a gyűrűs napfogyatkozás, ami ezen a napon lesz látható, a lehető leglátványosabb módon érkezik majd meg hozzánk. Mivel a Hold viszonylagosan messze lesz most a Földtől, így csak a Nap 89%-át árnyékolja majd le. Ritka és látványos jelenség szemtanúi lehetnek majd a szerencsések. Mert sajnos nem mindenhonnan lehet majd látni a Földről, ilyen mértékben sajnos Magyarországról sem. Azonban a hatása számos csillagjegy szülöttjeit érintik majd.

via GIPHY

Magyarországon Sopronban, 11 óra 55 körül kezdődik majd a jelenség, Budapesten 12 óra 4 perc után, és 12 óra 42-kor éri el a maximumát. Minél északabbra vagyunk, annál látványosabb lehet majd, de már fel is hívnánk a figyelmet: védőeszközök nélkül véletlenül se nézzünk a Napba. A látvány mellett a hatása az, ami említésre méltó. Az asztrológiában a napfogyatkozást "fekete napnak" is nevezik, és azzal a lehetőséggel társítják, hogy megálljunk és elgondolkodjunk egy picit, hogy átformáljuk saját életünket, újrarendezzük azt.

A horoszkóp szerint a június 10-i napfogyatkozásból 4 csillagjegy különösen sokat profitálhat!

Így hat az életedre a gyűrűs napfogyatkozás - ha az alábbi 4 csillagjegy egyike vagy!

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra