Megszületett Meghan és Harry kislánya - ezt üzente a királynő! FOTÓK

Február közepén jelentette be Harry hercegék szóvívője, a házaspár a második gyerekét várja, a pici megérkezett. Erzsébet királynő pedig üzent...

Felrobbant a világháló a hétvégén, amikor Harry herceg és Meghan szóvívője bejelentette, pénteken egy Santa Barbara-i kórházban megszületett a pár második gyermeke. A pici a Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor nevet kapta, így azoknak lett igaza, akik biztosak voltak benne, Diana hercegné keresztnevét megkapja majd a pici. Sőt, a Lilibet épp Erzsébet királynő gyerekkori beceneve volt, így igazán kedves gesztust gyakorolt a királyi udvart elhagyó házaspár az uralkodónak. 

A királyi palota nem mindennapi üzenetet küldött az újdonsült szülőknek!

„A királynő, Wales hercege és Cornwall hercegnője, illetve Cambridge hercege és hercegnője hallották és el vannak ragadtatva Sussex hercege és hercegnője kislányának születésének hírétől” – olvasható a királyi palota közleményében, amit Erzsébet királynő, Károly herceg és Kamilla, illetve Vilmos hercegék nevében adtak ki. Károly herceg a Twitteren reagált: „Gratulálunk Harrynek, Meghannek és Archie-nak Lilibet Diana érkezéséhez. Minden jót kívánunk nekik ebben a különleges időszakban.”

Természetesen Harry bátyja, Vilmos és Katalin is üzent! Fotók

Megérkezett Meghan-ék kislánya - friss kép is érkezett!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra