ELBÚJT: Napi 40 millióért bérelt ki egy luxusszigetet Bill Gates válófélben lévő felesége - FOTÓK

Néhány napja jelentették be a válásukat, azóta is ettől hangos a sajtó. Bill Gates felesége most egy privát szigeten készül a válóperére, a gyeeke és ügyvédjei társaságában. Kiderült, miért válhatnak el...

Válik a világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb embere - harsogta a világsajtó néhány napja. Azóta már az is kiderült, Bill Gates felesége máris bekerült a világ milliárdosai közé, férje ugyanis egy 1,8 milliárd dolláros részvénypakettet íratott a nevére. És hol van még a vége? Nos, friss hír azóta is minden nap érkezik az évszázad válóperével kapcsolatban - nem túlzás, egy több mint 130 milliárdos vagyonnal, a világ leggazdagabb emberei között hosszú évek óta szereplő Bill Gates kapcsán ez a kifejezés. Hogy mennyi pénzük is lehet? Legyen elég annyi: Melinda most egy privát szigeten készül a nagy csörtére, ahová a gyerekeit és sztárügyvédek sorát vitte magával. Napi 40 millió forintot fizet ezért - elbújt a világ elől!

Időközben a válásuk okáról is megjelentek az első cikkek!

via GIPHY

32 hektár, hat festői homokos strand, fedett BBQ-piknikezőhelyek, saját szakács, saját sofőr és egyszerre csak 40 vendéget fogadnak. A Karib-tengeri Calivigni-szigetet most Melinda Gates bérelte ki. Mind a 10 lakosztályt. Három gyermekével és ügyvédeivel utazott oda, hogy felkészüljön a válóperére, és távol tartsa magukat a sajtótól. Becslések szerint jelenleg is körülbelül 50 milliárd dollárnyi vagyon lehet a nevén, de férje 130 milliárdos vagyonának felosztásáért harcol majd. A szigetről Bil Gates ki van tiltva. Fotók azonban így is akadnak szép számmal. 

Ez egy mesebeli paradicsom! Időközben kiderült a válásuk lehetséges oka!

Földi paradicsom - ez állhat a válásuk hátterében!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra