LUXUS: 22 gyereket szült már a 46 éves nő - kiderült, miből élnek! - Fotók

Sue Radford midnig arról álmodott, hogy családja lesz. Egy ideje meg már arról, minél nagyobb. 22 gyermeket hozott eddig a világra, pedig csak 46 éves.

Akik ismerik a családot, egy ideje akár aggódhatnának is - márpedig százezrek követik őket a közösségi oldalakon, úgyhogy bőven lehetnek, akik jó ideje várnak egy nagy bejelentésre. A családanya, Sue uganis 43 éves koráig 21 gyermeknek adott életet. Idén már a 46-ot töltötte, az elmúlt három évben azonban csak egy gyermeke született. Vajon mi történt Radfordékkal? Leálltak a baba-projekttel? Vagy egyszerűen csak anyagilag nem bírják már ezt a terhet?

Nos, az utóbbi kérdésre most válasz érkezett: százmilliókat költöttek eddig gyereknevelésre - az is kiderült, miből!

via GIPHY

Alig 3 éve úgy döntött a család, elég volt, felnevelik a 21 gyermeküket és vége. Sue saját számítása szerint addigra 16 éven át volt várandós, azaz több mint az élete harmadát töltötte így. Aztán jött az élet, és egy nem mindennapi forgatókönyvvel lepte meg őket. Az életükről szóló film forgatásán derült ki, Sue ismét babát vár. A pici azóta természetesen megérkezett, így a család ma már 22 gyermeket nevel. Egy brit lap friss cikkéből az derül ki, hogy Radfordék több százmilliót költöttek eddig a gyermekeikre, de nem aggódnak a megélhetésükért!

Sőt, hihetetlen összegeket tudnak kiadni olyan dolgokra, amelyekre ennyi gyerek mellett másoknak nem biztos, hogy lenne lehetősége!

Elárulták a nagy titkot: így tudják anyagilag megoldani a 22 gyerek nevelését!

Címlapfotó: Instagram/TheRadfordFamily

24 óra