BRÉKING! Elmarad a Balaton Sound és VOLT Fesztivál is!

A két fesztivál szervezői a közösségi oldalukon közölték a szomorú hírt!

Percekkel ezelőtt a Balaton Sound és a VOLT Fezstivál szervezői is közleményben tudatták a rajongókkal, idén egyik fezstivált sem rendezik meg.

"Kedves Soundosok,mindenekelőtt: nagyon hiányoztok!"

- kezdik a bejegyzésükben.

"Ahogy bizonyára ti is látjátok, a globális vírushelyzet kiszámíthatatlan terepre sodorta a tömegrendezvényeket és a teljes fesztiválipart. Mi, a Balaton Sound szervezői, hisszük, hogy közös felelősségünk együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért a fellépőink, szervező és megvalósító csapatunk, valamint a TI biztonságotok érdekében az idei szezont még elengedve, 2022 nyarán fog újult erővel visszatérni a fesztivál.

Ha 2020-as Balaton Sound jeggyel rendelkeztek és szeretnétek részesei lenni a 2022. évi fesztiválnak, semmit nem kell tennetek - 2020-ra szóló jeggyetek automatikusan érvényes lesz 2022-re. Hűségedeteket emellett Ajándék Kredittel is jutalmazzuk!

A jegybirtokosokat érintő további részletekről pedig emailben küldtünk tájékoztatást.

Tartsatok ki! Mi is kitartunk... és nemsokára újra együtt partizhatunk alkonyattól pirkadatig a Festival Beach-en! Már alig várjuk. - A Balaton Sound csapata" - írják.

Szinte percre pontosan ugyanekkor a VOLTE Fesztivál hivatalos közösségi oldalán egy hasonló bejegyzés jelent meg.

"Kedves VOLTosok,

Ahogyan ti is látjátok, a vírushelyzet sok más mellett a tömegrendezvényeket és a teljes fesztiválipart is kiszámíthatatlan terepre sodorta, szerte a világon. Miközben a tavalyi év után reméltük, hogy idén végre találkozhatunk, az idei Telekom VOLT Fesztivál programját még meghirdetni se tudtuk.

A VOLT szervezőiként hisszük, hogy közös felelősségünk együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért a fellépőink, szervező és megvalósító csapatunk, valamint a Ti biztonságotok érdekében az idei fesztivált sajnos le kell mondanunk. A Telekom VOLT 2022 nyarán tér vissza..

Ha 2020-as Telekom VOLT Fesztivál jeggyel rendelkeztek és szeretnétek részesei lenni a 2022. évi fesztiválnak, semmit nem kell tennetek - 2020-ra szóló jegyetek automatikusan érvényes lesz 2022-re. Ebben a nehéz helyzetben számunkra nagyon fontos a közönségünk hűsége, lojalitása, így aki úgy dönt, megtartja a jegyét és velünk tart jövőre, a jegy mellé ajándék kreditet is kap. A jeggyel, bérlettel rendelkező vendégeinknek e-mailben küldünk további tájékoztatást.

Készítettünk Nektek egy videót, amelyben pár percben igyekeztünk összefoglalni mindent, amit most érzünk. Ahogyan a fesztiválok házirendjében szoktunk fogalmazni, most is azt kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra! Hamarosan találkozunk a Hűség Városában!

Szeretettel: a VOLT szervezői csapata" - írják.

Címlapfotó: Facebook/BalatonSound

24 óra