Csirketestű nővel csalta meg szexbaba feleségét a testépítő - válnak! - FOTÓK

Két hete a TWN.hu elsőként írta meg, a kazah testépítő a közösségi oldalán ismerte be egy kommentben, szakított a szexbaba feleségével, Margóval. Akkor már utalt rá, nincs egyedül. Most megmutatta csirketestű szerelmét.

Alig több mint három hónapja egy fényűző esküvőn fogadtak örök hűséget egymásnak, Karácsony után azonban már nem posztoltak közös képeket. A kazah izomember végül egy interjúban árulta el, Margót egy másik városba vitték, mert megsérült és akkor még azt remélte, Szilveszterre, vagy a szülinapjára hazaér. De sajnos nem így lett. Aztán alig két hete Juríj egy kommenetlő kérdésére beismerte, szakított Margóval, és azt sem hallgatta el, megismert valakit.

Most kiderült, válnak és megmutatta csirketestű szerelmét, Lolát!

Alig két hónapja Juríj megdöbbentő dolog miatt került a címlapokra: az akkori hrek szerint egy fura tárggyal csalta meg a feleségét, az erről készült videót pedig ő maga osztotta meg az oldalán. A fura tárgy egy kopasztott csirke volt, utólag ez nem lehet véletlen, ha Juríj új szerelmére gondolunk. Lola ugyanis nagyon más, mint elődje. Igaz, a testépítő már korábban is utalt rá, hogy fiúkkal-lányokkal is barátkozna, sőt, egy egész háremet szeretne tartani. Az új szerelem látszólag illik az elképzeléseibe.

Íme Lola, a csirketestű hódító - Juríj vele csalta meg a feleségét, válik!

Az évtized esküvőjét a csirketestű Lola tette tönkre!

Címlapfotó: Instagram/yuriij_tolochko

24 óra