MEGRÁZÓ KÉPEK: két ember életét követelte a bódult férfi autós ámokfutása!

Beült ismerőse autójába, és bódult állapotban okozott halálos balesetet.

Lezárták a nyomozást annak a 21 éves karancslapujtői férfinak az ügyében, aki november közepén okozott halálos autóbalesetet, amiben ketten vesztették az életüket. "A férfi 2020. november 12-én 6 óra körül az egyik karancslapujtői ingatlan előtt parkoló személygépkocsit a tulajdonos tudta és belegyezése nélkül beindította, majd azzal elhajtott onnan. A gyanúsított ezután a 21-es számú főúton – Salgótarján elkerülő útján – a járművel a megengedett sebességet túllépve átsodródott a szemközti forgalmi sávba és frontálisan összeütközött az ott közlekedő személygépkocsival. A baleset következtében a gyanúsított könnyű sérülést szenvedett, a vétlen gépkocsi vezetője és utasa azonban a helyszínen életét vesztette." - írja a police.hu.

Megrázó képeket tettek közzé a balesetről!

A nyomozás során kiderült, hogy a férfinek nincs jogosítványa és mielőtt autóba ült, új pszichoaktív anyagot fogyasztott, ami miatt bódult állapotba került és alkalmatlan volt a járművezetésre. "A 21 éves férfivel szemben folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a nyomozók lezárták, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldték." - írják.

A hatóság tagjai a gyanúsítottal szemben engedély nélküli vezetés és új pszichoaktív anyaggal kapcsolatos szabálysértés miatt is eljárást indítottak. 

Címlapfotó: Police.hu 

24 óra