MEGRÁZÓ FOTÓK: kiposztolta magát ez az Insta-sztár, miután elgázolta egy teherautó!

Apja szemtanúja volt a borzasztó ütközésnek, a lány már azt is kitette, ahogy a baleset után a földön fekszik. "Jó, hogy újra posztolhatok..." - vallja.

Egy hajszálon múlt az élete annak a 19 éves influenszernek, aki egy nappal Karácsony előtt szenvedett súlyos közlekedési balesetet. Beatriz Rabi motorozott épp, amikor egy méretes teherauval ütközött össze. A balesetnek ráadásul az édesapja is szemtanúja volt. A lány, miután kórházba került, rögtön a telefonját kereste - és posztolt. De nem akármit, a "józan" esze ugyanis ebben a nehéz helyzetben sem hagyta cserben.

28 csontja tört el a baleset következményében, többek között 5 csigolyacsontja is. Hogy maradandó károsodása lesz-e a baleset következményeként, az egyelőre nem derült ki. A 19 éves lány mindenesetre nem hagyott sok időt a felépülésére, legalábbis, ami a közösségi oldalán mutatott aktivitását illeti. Szinte azonnal rendelt két csokor gyönyörű lufit és berendelte a legközelebbi hozzátartozóit, hogy posztolhasson. Nem akármilyen sorokat tett közzé.

Természetesen előtte még szépen ki is sminkelte magát. Csoda, ha sokan kiakadtak?

Függőség: letarolta a teherautó - képtelen nem posztolni róla!

Címlapfotó: Instagram/biiarabi

24 óra