Ne szelfizz, mert csúnya vagy! - kérték a trollok, azóta minden nap posztol ez a nő - Fotók

Alig egy éve írt egy cikket, miután megjelent róla egy fotó, az internetes trollok szétszedték. Melissa fotókkal vágott vissza - ünnepelt sztár lett.

Egy ritka betegségben szenved Melissa Blake, aki az úgynevezett Freeman Sheldon-szindrómában szenved. Egy ritka, genetikai csont- és izomrendellenesség van szó, ai az izületekre is hatással van, de a fej és arc formájára is. Melissa alig egy éve, 2019 augusztusában írt egy cikket a CNN-nek, a megjelenése után pedig egy youtuber tette közzé a nő fotóját a csatornáján. Trollok százai bukkantak fel alatta pillanatok alatt és alázták jelzőkkel, hasonlatokkal a nőt kommentek tucatjaiban, míg az egyikük kijelentette: meg kellene tiltani a nőnek, hogy szelfiket posztoljon, mert "túl csúnya".

Melissa kemény módszerrel vágott vissza, hatalmas sztár lett.

via GIPHY

Melissa nem ijedt meg az agresszív trolloktól, sőt, kesztyűt húzott, hogy szembeszálljon velük. Egy Twitter bejegyzéssel nyitott: "A trollgate utolsó körében az emberek már azt mondták, meg kell tiltani, hogy szelfiket posztoljak, mert túl csúnya vagyok. Erről az alkalomról ezzel a három képpel szeretnék megemlékezni..." 7500 követője volt akkor az Instán, és pillanatok alatt lett belőle százezer. Köszönhetően annak is, hogy azóta minden nap posztolt egyet. Dacból szállt szembe így a trollokkal, ami elmondása szerint mára egy rituálé lett és nagyon sokat tanult ő is ennek köszönhetően.

Tábora ma már 200 ezer feletti, Melissa pedig példakép és Insta-sztár!

Címlapfotó: Instagram/melissablake81

24 óra