MEGRÁZÓ KÉPEK: gyógyíthatatlan, halálára készül a Bűbájos boszorkák színésznője! - Fotók

Februárban kendővel a fején jelent meg egy rendezvényen, akkor derült ki, kiújult a súlyos betegsége a 49 éves színésznőnek. 

A fél világ volt szerelmes Shannen Doherty-be, aki a 90-es évek egyik legnagyobb sztárja lett köszönhetően két sikersorozatnak. A Beverly Hills 90210-ben Brenda Walsh bőrébe bújt, 111 epizódon át kergette őrületbe a férfiakat és csavarta el a tévénézők fejét. Majd 1998-tól a Bűbájos boszorkák-ban, Prudence 'Prue' Halliwell-ként tette ugyanezt két teljes éven át. A színésznő 2008-ig aztán aktívan dolgozott, több tucat filmben szerepelt. 2015-ben aztán az egész világot megdöbbentette a bejelentése: mellrákot diagnosztizáltak nála, áttétekkel. 

via GIPHY

A kezelését, és gyógyulását ezt követően folyamatosan kommunikálta a közösségi oldalán. Februárban aztán ismét sokkolta a világot a bejelentése: betegsége kiújult. Azóta ismét megrázó képek kerültek róla elő, majd az elmúlt hónapokban eltűnt. Most az Elle magazinak adott interjút, amelyben arról beszélt, az utolsó stádiumban van. "Amikor a nyegyedik stádiumban van az ember, úgy érzi, mások azt várják, hogy nyugalomba vonuljon. De én még nem szeretnék lenyugodni. Még mindig sok élet van bennem" - mondta Shannen Doherty.

Majd arról is beszélt, lassan búcsúleveleket kell írnia! Megrázó vallomás...

Íme a színésznő legfrissebb képe - kiújult a betegsége!

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra