Kiderült az igazság! Elárulta a 14 éves lány, nem a 10 éves párja gyermekük apja - Fotók

A világhírnévig repítette szüleit egy kisbaba, akit nemrég egy 14 éves lány hozott világra. Párja alig 10 éves. Most azonban kiderült a szomorú igazság...

Augusztus közepén a közösségi oldalára posztolt képeket az alig 14 éves Darja, amelyekkel világgá kürtölte az örömét, megszületett a kislányuk. Az apuka, Ivan alig múlt 10 éves, így a nem mindennapi család világszerte okozott beszédtémát és felháborodást is. Az anyuka ugyanis azt állította, a baba apukája a szerelme. Márpedig ezt az orvosok képtelenségnek tartották, sőt, korábban őrizetbe is vették a lány 15 éves exét, aki a gyanús szerint erőszakkal ejthette teherbe a lányt.

via GIPHY

Hosszú hetek teltek el a baba érkezése óta, számos kép felkerüt már a pár világszerte népszerű Insta-oldalára és érkezett most egy nem mindennapi bejegyzés is. Az anyuka ugyanis elérkezettnek látta az időt, hogy megossza a világgal a féltve őrzött titkát, és lerántsa a leplet a terhességéről. Hogy miért pont most, és egyáltalán, miért érezte szükségesnek? Talán sosem derül ki.

Ami biztos: tényleg nem a 10 éves fiú a gyermek apukája... Fotó!

Sok kérdést felvet: ez az igazság a gyerekek gyerekéről!

Címlapfotó: Instagram/uverdig_iv

24 óra