Megérkezett Naya Rivera boncolásának eredménye - Előkerült a videó, amikor megtalálták! - Fotók

Alig egy napja, hogy kiderült, Naya Rivera élettelen testét találták meg a Piru-tóban, máris itt az újabb hír: orvosszakértők vizsgálták meg a holttestet. És előkerült egy megrázó felvétel is.

Egy hete már, hogy Naya Rivera csónakot bérelt és kihajózott a kisfiával a kaliforniai Piru-tavon, úszni mentek, ahonnan azonban csak a négyéves Josey tért vissza. Édesanyját, a Glee sztárját napokon át nagy erőkkel keresték a hatóságok, hiába. A 33 éves világsztár holttestét vasárnap találták meg, azóta pedig az is kiderült, Naya az ominózus napon még négyéves fiát ki tudta tolni a csónakra a vízből, ő azonban örökre elmerült a habokban.

via GIPHY

Mára itt az újabb hír: orvosszakértők vizsgálták meg a holttestet. Ha fiatal Hollywood-i sztárok halnak meg, sajnos sok esetben ugyanis a drogok is hozzájárulnak a tragédiához. Mára virradóra azonban elkészült az énekes-színésznő boncolási jegyzőkönyve, amelyből egyértelműen kiderül: idegenkezűség kizárt a halála kapcsán, a szervezetében pedig nem találtak drogra és más tudatmódosító szerre utaló nyomokat. Naya Rivera a szakértők szerint olyan betegségben sem szenvedett, ami a halálához vezetett volna.

Mindeközben előkerült egy videó, ahogyan a partra emelik az elhunyt sztár holttestét!

Több kérdésre is választ adott az énekesnő boncolása - Drámai videó került elő!

Címlapfotó: Youtube/ScreenShot-Profimedia/RedDot

24 óra