Egy ország várta az autós Szafari hétvégi megnyitóját - szomorú hír érkezett!

A május 1-i hosszú hétvégére tervezték a nyitását, hatalmas volt az érdeklődés iránta. A szervezők most rossz hírt közöltek.

"Kedves Vendégeink! Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy megnyithassuk Magyarország első autós szafari parkját. Magunk sem gondoltuk, hogy ekkora lesz az érdeklődés a szafari park iránt, és nem szeretnénk növelni a válsághelyzet alatt a kockázati tényezőket. A polgármester úrral, a jegyzővel, a rendőrséggel és a lakókkal való többszöri egyeztetés után azt a döntést láttuk a legjobbnak, ha elhalasztjuk a nyitást. Ez nem azt jelenti, hogy nem fogunk megnyitni, csupán annyit jelent, hogy megvárjuk a vírushelyzet tetőzését, és a jövő heti bejelentéseket.

A javaslataitokat meghallgatva regisztrációhoz fogjuk kötni a látogatásokat, és órás turnusokat hozunk létre. Továbbra is szeretnénk megmutatni gyönyörű állatainkat ebből a szemszögből is, így ígérjük, hamarosan további információkkal jelentkezünk. Addig egy kis türelmet kérünk, vigyázzon mindenki magára! Kárpótlásul itt a Facebook oldalunkon élőben fogunk bejelentkezni a Safari parkból, ahol tartunk egy virtuális Safari túrát." - fogadja az üzenet a Magyar Nemzeti Cirkusz honlapján az érdeklődőket.

 

Címlapfotó: Facebook/magyarnemzeticirkusz

24 óra