Melanie Griffith-ért aggódnak a rajongói, a háza előtt fotózták le! - Fotók

Két évvel ezelőtt a bécsi Operabálba hívták meg a világsztárt, a reptéren azonban szinte fel sem ismerték őt. Most valami hasonló dolog történik.

Volt építési vállalkozó, politikus, színész, énekes, üzletember, azaz Richard Lugner, akit egész Ausztria ismer. Ő volt az, aki két éve a Bécsi Operabál kapcsán hatalmas bejelentést tett: a befolyásos és dúsgazdag vállalkozó egy méretes képet előrántva tudatta a világgal, egy csillogó hollywood-i sztár, Melanie Griffith lesz a rendezvény sztárvendége. Két nappal később egy fáradt és gyűrött hollywood-i díva érkezett meg a reptérre, ahol szinte fel sem ismerték őt.

via GIPHY

A Golden Globe-díjas színésznő idén már 63 éves lesz, három éve forgatott utoljára mozifilmeket, azaz az Operabál óta sem nagyon lehetett hallani róla. Ki tudja miért? Antonio Banderas volt felesége most ismét az akarata ellenére került a címapokra, egy paparazzi ugyanis a saját háza előtt fotózta őt le, amint a kertészével beszélget. Önmagában nem ez a tény, hanem a színésznő megjelenése szolgáltat beszédtémát. Szinte rá sem lehet. ismerni, annyit változott az elmúlt két esztendőben.

Pedig, mint írtuk is, már akkor sem ismerték fel az osztrákok Dakota Johnson édesanyját!

Íme a színésznő friss képei - sokan aggódnak érte!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra