Sziget, Balaton Sound, Volt - közleményt adtak ki a szervezők!

A koronavírus miatt már szigorú korlátozások vannak érvényben, és szinte minden programot le kellett mondani a szervezőknek. Most a legnépszerűbb hazai fesztiválok sorsáról érkezett hír.

A Blikk szúrta ki, hogy a legnagyobb, nemzetközileg is népszerű hazai fesztiválok szervezői közleményeket tettek közzé az idei rendezvényekkel kapcsolatban. Ezek alapján lehetnek bizakodóak a fesztiválozni vágyók.

Addig pedig mindenki maradjon otthon!

„Kedves Soundosok! A jelenlegi helyzet tükrében tájékoztatást szeretnénk adni a Balaton Sound 2020-ra vonatkozó terveiről. Jelenleg ugyanúgy azon dolgozunk, hogy négy hónap múlva, július 8-12. között együtt fesztiválozhassunk Zamárdiban. Természetesen folyamatosan figyelemmel kísérjük a hivatalos tájékoztatásokat, és amennyiben olyan döntés születik, ami miatt nem tudjuk megtartani a fesztivált, a jegyek árát visszatérítjük. Nagyon várjuk, hogy találkozzunk Zamárdiban! A Balaton Sound szervezői”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Balaton Sound Official (@balatonsound) által megosztott bejegyzés,

„Kedves Szitizenek! A jelenlegi helyzet tükrében tájékoztatást szeretnénk adni a Sziget 2020-ra vonatkozó terveiről. Jelenleg ugyanúgy azon dolgozunk, hogy öt hónap múlva, augusztus 5-11 között együtt fesztiválozhassunk egy hétig a Szigeten. Természetesen folyamatosan figyelemmel kísérjük a hivatalos tájékoztatásokat, és amennyiben olyan döntés születik, ami miatt nem tudjuk megtartani a fesztivált, a jegyek árát visszatérítjük. Nagyon várjuk, hogy találkozzunk a Szabadság Szigetén!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sziget Festival (@szigetofficial) által megosztott bejegyzés,

„Kedves VOLTosok!⁠ A jelenlegi helyzet tükrében tájékoztatást szeretnénk adni a Telekom VOLT Fesztivál 2020-ra vonatkozó terveiről. Jelenleg ugyanúgy azon dolgozunk, hogy közel négy hónap múlva, július 1-4 között együtt fesztiválozhassunk Sopronban. Természetesen folyamatosan figyelemmel kísérjük a hivatalos tájékoztatásokat, és amennyiben olyan döntés születik, ami miatt nem tudjuk megtartani a fesztivált, a jegyek árát visszatérítjük. ⁠Nagyon várjuk, hogy találkozzunk Sopronban, és kérjük, vigyázzatok magatokra és egymásra!⁠”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VOLT Fesztivál (@voltfesztival) által megosztott bejegyzés,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra