Kiderült, mikor lépnek félre a legtöbben - Íme az intő jelek!

S hogy mik a legárulkodóbb jelek? Most eláruljuk!

Ha a párunk egy ideje zavart, gyakrabban marad ki otthonról, akkor lehet okunk az aggodalomra. Erre utal annak a kutatásnak az eredménye is, amelyre hivatkozik a lap. Az "Encounters olyan embereket kérdezett a titkos szokásaikról, akik rendszeresen félreléptek. Ezen adatokból kiderült, hogy a legtöbb megcsalás a pénteki munka után történik. Ilyenkor a legkönynebb alibit találni: jön a hétvége, de még az egész hetes pörgés tart, ezért egy laza "sörözés a haverokkal" esetleg egy "hosszabb edzés a kondiban" tökéletes indok a távolmaradásra." - írja a noizz.hu.

via GIPHY

És ami a totális lebukás egyik legfőbb bizonyítéka: a hűtlenség másnapján a csalfák rendszerint kárpótolják a kedvesüket egy "odafigyelős" romantikus programmal, csak hogy a helyén maradjon az Univerzum...

S hogy mi a teendő? A lap szerint ha hasonló jeleket érszléltél a kapcsolatodban figyeld meg, hogy van-e tendencia bennük!

"Egy idő után rutinná alakul ez az életmód, egy fajta második teljes értékű kapcsolattal a szeretővel. Hetente maximum két alkalmat engednek meg maguknak a hűtlenek mondván, az még talán nem olyan feltűnő." - írja a noizz.hu.

 

24 óra