Egy kukában találtak rá a hollywoodi Superman holttestére

Imádta az egész világ, 52 évesen találták holtan.

A Holywood Boulvard-on szinte minden méteren hírességekbe botlik az ember, nem csoda, hogy ilyen népszerű hely a túristák körében. Néhány dollárért cserébe itt kedvenceink hasonmásaival is fotózkodhatunk, köztük természetesen Superman-nel is, akit Christopher Dennis "alakított" hosszú éveken át. Ő az 1978-ban bemutatott mozi főszereplőjének, Christopher Reeve-nek a kiköpött mása. Azaz csak volt.

A Noizz.hu híre szerint a férfi egy intézetben nevelkedett, és egy híres színésznő, Sandy Dennis nem kívánt gyermeke volt. "Életében volt fent, és lent is, de pár évvel ezelőtt brutálisan megtámadták, kirabolták, és még a jelmezét is elvitték, így az utcára került. A közösség és a barátok segítségével majdnem újra talpra állt, de most úgy tűnik, hogy megint lecsúszott, mivel pár napja holtan találták őt" – írja a MovieWeb.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ashley Reeve (@ashleyreevebass) által megosztott bejegyzés,

Az 52 éves Christopher Dennis arccal lefelé hevert egy adománygyűjtő kukában, ott érte őt az állítólag hirtelen halál. Idegenkezűségnek nincs nyoma, de még nem derült ki biztosan, hogy mi okozta a vesztét. 

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra