Autóba berepülő darázs ölt meg egy budapesti apukát!

Borzasztó tragédia történt a főváros XVII. kerületében.

A családjával indult útnak a 42 éves Zoltán a múlt vasárnap, a nagy meleg miatt pedig úgy döntött, lehúzza egy picit a kocsi ablakát. Akkor még nem sejtette, mekkora hibát követ ezzel el, ami gyakorlatilag az életébe is kerül majd.

Az autójukba ugyanis beszállt egy darázs, ai megcsípte őt.

A férfi szaporán kezdte el venni a levegőt, a sofőr pedig megpróbált vele elindulni az orvosi ügyeletre. De nem volt elég idejük: Zoltán elvesztette az eszméletét, majd rádőlt a sofőrre, Sándorra. „Arra értem oda, hogy Sanyi kihúzza a páromat az autóból, lefekteti a betonra és próbálja újraéleszteni. Mondtam a gyerekeknek, hogy maradjanak a kocsiban. Odarohantam Zolihoz és megfogtam a kezét. Miközben Sanyi próbálta újraéleszteni, a járókelők átvették a telefont és irányították a mentőket, akik pár másodperc múlva ott is voltak.” - mesélte a Ripostnak a férfi párja, Heni.

via GIPHY

A mentősök újraélesztőgépre kötötték a férfit és szájon át is próbálták újraéleszteni, de hiába. A mentősök vezetője mondta a családnak, az újraélesztést addig próbálják majd, amíg valaki a családból azt nem mondja, elég. 46 perc után Zoltán apja volt az, aki megtette ezt. A férfi haláltusáját így a családjának is végig kellett néznie.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra