Megrázta a világot: vírusként terjedt ennek a nőnek a terhességi tesztje! - Fotók

A vírusként terjedő Facebook-bejegyzésben Megan megosztotta saját élményeit és csalódásait arról, amikor sorra negatív terhességi teszteket csinált. A posztot azóta több mint 64.000 alkalommal osztották meg, ami jól mutatja, milyen sok nőt érint ez a téma. A fiatal nő azzal kezdi, hogy mindenki mindig csak a pozitív eredményekről beszél, megosztja a kis csíkot jelző tesztet, de csak nagyon ritkán hallunk a negatív eredményekkel kapcsolatos küzdelmekről.

"Ritkán beszélünk arról, mennyire várjuk, hogy megjelenjen az első, majd a második vonal, ami a várandósságot jelzi. Ha a nem kívánt eredményre tettünk szert, akkor abban bízhatnk, hogy rossz a teszt, majd a következő biztosan sikerül. És ezzel el is kezdődik a kétségbeesett próbálkozás, hogy negatív tesztet pozitívvá tegyük, ami nem ér véget"

Megan elmesélte, hogyan készített több felvételt a tesztről, vakuval és vaku nélkül, fejjel lefelé, hogy ne essen rá árnyék, de még a tabletjén is kinagyította, hogy biztos legyen abban, hogy a teszt negatív lett. Megpróbálta megnézni több szögből és szerkesztési nézetből, hátha megjelenik a tehességet jelző második sor. Nem meglepő módon az erőfeszítései hiábavalónak bizonyulnak, és az eredmény ugyanaz maradt. Sok évnyi próbálkozás alatt számtalan sikertelen terhességi teszt és vetélés után született meg kislánya, akit azért mutatott be a nagyvilágnak, hogy erőt adjon azoknak a nőknek, akik úgy érzik szélhalomharcot vívnak a fogantatással.

 

24 óra