Brutális támadás az Örs vezér téren – Ezt a férfit keresik a rendőrök!

Felvétel készült a férfiról.

Minden előzmény nélkül támadt rá a nőre, közzétették a képét - közölte a rendrőrség. "A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/1831/2019. bűnügyi számon gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen."- írja a police.hu.

Az ismeretlen férfi 2019. július 29-én 18 óra 55 perc körül egy Budapest X. kerületi, Örs vezér téri üzlet előtt minden előzmény megrúgott egy nőt, aki elesett és eltört a bokája. A férfi 30 év körüli, sötét, rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fehér pólót, bézs színű rövidnadrágot, valamint világos cipőt viselt.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

24 óra