Mégis él? Hatalmas áttörés a kis Maddie eltűnésének ügyében! - Fotók

Maddie McCann több mint tizenkét éve tűnt el nyom nélkül. Most hihetetlen hírek láttak napvilágot az ügyéről. Mégis életben lehet?

Alig volt három éves, amikor egy portugáliai nyaralóból nyom nélkül eltűnt, nemrég pedig már a 16. születésnapját ünnepelték a szülei. Kate és Gerry ugyanis továbbra is abban hisznek, hogy egy napon előkerül a kislányuk, és hosszú évek után most ismét lehet okuk a reményre. 

A Metro híre alapján a Blikk azonban most azt írja: a nyomozók mostanra nagyon közel állnak ahhoz, hogy megoldják a 12 éves rejtélyes ügyet. "A rendőrök jelenleg egy külföldi férfira koncentrálnak, aki annak idején, amikor Maddie-nek nyoma veszett, szintén Portugáliában, Algarvéban tartózkodott. A helyi lapok arról írnak, hogy a brit és portugál rendőrség egyre közelebb jár a gyanúsított és az új nyomok vizsgálásával ahhoz, hogy megtudják: mi is történhetett Madeleine McCann-nal." - írja a lap.

Mégis él a kislány? Maddie szülei 12 éve várják haza őt!

Amióta erre a férfira terelődött a gyanú, a portugál rendőrség a Scotland Yarddal közösen nyomoz Portóban, egyelőre nem tudják, hol lehet, így azt sem árulják el, ki ő. A kislány szobája 2007. május 3. óta érintetlen, a szüleinek attól a naptól kezdve szinte meg is állt az idő. 

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra