Rejtély: kutyájával együtt veszett nyoma a maglódi vállalkozónak!

Péntek óta nem adott életjelet magáról, utoljára a műhelyében látták.

Eltűntként keresi a rendőrség az ismert maglódi vállalkozót, Pintér Gyulát. A férfi széles körben ismert, hiszen luxusautók felújításával foglalkozik, különös "ismertetőjele" még, hogy szeretett kutyáját mindig magával viszi, legyen szó üzletről, munkáról, vagy épp pihenésről. A férfi most a kutyájával együtt tűnt el.

Fotó: Police.hu

,,A jelenlegi adatok szerint a férfi 2019. május 10-én 16 óra 30 perckor gyömrői munkahelyéről távozott, s jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik.” - írja a férfi eltűnése kapcsán a police.hu. Keresztlánya, aki apjaként szereti, a Blikknek azt is elmondta, nem nyugszanak, míg nem kerül elő. "Péntek óta semmilyen információnk nincs róla. Sem őt, sem a kutyáját, Répát nem látták, a telefonja ki van kapcsolva. Életem egyik legfontosabb személyéről van szó, akit apámként szeretek, és ő engem a lányaként! Egész életemben védelmezett és oltalmazott, meg kell találnom!" - mondta a lapnak.

A Blikk híre szerint irigyei lehettek, haragosai sosem voltak a férfinek. Aki tud a hollétéről, az alábbi linkre kattintva találja meg az elérhetőségeket, ahol jelentheti azt.

Címlapfotó: Facebook

24 óra