Német topmenedzsert vertek össze a bulinegyedben! - Nyomoz a rendőrség

Brutálisan bántalmaztak egy német állampolgárságú topmenedzsert péntek este a VII. kerületi bulinegyedben - írja a Blikk.

A TV2 Tények információi szerint az egyik szórakozóhely biztonsági őrei agyba-főbe verték az 57 éves férfit, két gyermekét pedig gázspray-vel fújták le. Az áldozat feljelentést tett a rendőrségen.

A megtámadott férfi az egyik legnagyobb német autógyár vezető menedzsere, két Budapesten élő fiát látogatta meg, a bulinegyedben egy étteremben vacsoráztak együtt. Majd később úgy gondolták, visszatérnek, mert tetszett a hely. 

Állítólag azonban nem volt hely, a biztonsági őrök a bejáratnál pediig lefújták a két fiút gázspray-vel és ütni, rúgni kezdték őket. "Az édesapjuk mobillal próbálta felvenni az esetet, mire őt is megtámadták, s nagyon súlyosan helybenhagyták. Legjobban a feje sérült meg, az arccsontja és a járomcsontja is eltört" – mondta a Blikknek dr. Varga Zoltán, a férfi ügyvédje.

A férfi kórházba került, ahonnan Németországba utazott. Ott derüt ki, súlyosan műteni kell. A Blikk úgy tudja, a támadást térfigyelő kamera rögzítette. Az ügynek négy gyanúsítottja van.

Címlapkép: 123rf.com

24 óra