Döbbenet! Belehalt a fenékplasztikába egy anyuka Budapesten! - Fotók

A hivatalos jegyzőkönyv szerint a nő délután 17:30-kor jött ki a műtőből, stabil volt az állapota. "Ezután félóránként monitorozták őt, 18 órakor még szintén stabil volt, azonban 18:35-kor leesett a vérnyomása, rosszul lett és szívrohamot kapott. Megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült. 19:30-kor megállapították a halálát." - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Sajtóhírek szerint a férjét arról sem értesítették, hogy a felesége nincs jól. Ő csak három órával később szerzett róla tudomást, hogy meghalt. A birminghami halottkém szerint ugyanakkor gondatlanságnak nem volt szerepe a halálban. Szerinte a nő egy "nem életmentő műtét komplikációi miatt" halt meg.

"A feleségem egyszerűen a mindenem volt. A gyermekeimnek és nekem ő volt a legfontosabb ember a világban"

- nyilatkozta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

A férfi ugyanakkor azt is elmondta, a felesége régóta vágyott rá, hogy elvégeztesse a beavatkozásokat. Ez volt az álma. "Azt gondolták, a budapesti klinikában megtalálták ehhez a tökéletes helyszínt. Kifejtette, hogy ismertek olyanokat, akiket itt műtöttek, és nagyon elégedettek voltak az eredménnyel. Egyáltalán nem tartottak a tőle." - írja lap.

24 óra