30 milliót költött, hogy kedvenc sztárjává operálják! Szerinted hogy sikerült?

Oli London korábban egy évig Koreában élt, és akkor szeretett bele a koreai kultúrába és az ország jelenleg legnépszerűbb csapatába, a BTS-be. Különösen a frontember, Jimin bűvölte el:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☺️? #JIMIN

BTS JIMIN 지민 (@btsjimin) által megosztott bejegyzés,

Oli hazatérve elhatározta, mindent megtesz, hogy úgy nézzen ki, mint Jimin. Ő ugyanis elégedetlen volt magával. Olyannyira, hogy minden korábbi képét igyekezett eltüntetni a netről. Csak nagyon kevés maradt fent róla, például ez:

Az elmúlt években már több mint harminc millió forintnak megfelelő fontot hagyott kórházakban, nem csoda, hiszen származásának köszönhetően nem elég csak botox-szal és implantátumokkal átalakítani őt, bizony, a csontjait is alaposan meg kell faricskálni, hogy hasonlítson kedvencére.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Malibu??#malibu #california #losangeles #btsjimin #btsarmy

Oli London?? (@londonoli) által megosztott bejegyzés,

Természetesen a száját többször feltöltötték, de műtötték már a szemhéját, az arc- és állcsontját faragták, a mellkasát, az orrát is átalakították, és még mindig nincs vége. Pedig nagyon sokan bántják kinézete miatt már most is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Featuring a 40 megapixel triple camera and 5x hybrid zoom, the Huawei P20 Pro is any photographers dream @huaweimobileuk ???. #huawei #huaweip20pro #huaweiuk

Oli London?? (@londonoli) által megosztott bejegyzés,

„Nem arról van szó, hogy próbálom megváltoztatni, hogy melyik etnikumhoz tartozom. Soha nem akartam kulturálisan érzéketlen lenni vagy bárkit bármivel megsérteni. Csak azért változtatom meg a külsőmet, mert a BTS-ből Jiminre szeretnék hasonlítani. És az a helyzet, hogy ez a KPOP kinézet történetesen Koreából származik” – idézte a srác egyik Insta-posztját a cosmopolitan.hu.

 

24 óra