Tanulmány igazolja: ezek a legjobban kereső csillagjegyek! Köztük vagy?

Íme a kutatás eredményei!

NŐK

A gyengébbik nem képviselői között a Kosok viszik a prímet. Aki tehát március végén, vagy áprilisban született, már szerencsésnek is érezheti magát. A Kosok ráadásul különösen kreatívak és született vezetők. A természetükre jellemző szigor és határozottság így további előny, ami a vezetői ambíciókat illeti.

Második helyen a Nyilasok, harmadik helyen pedig a Halak, ami az éves bevételt illeti. A vezetőként dolgozó Vízöntő nők éppen lecsúsztak a dobogóról, míg ötödikek az Oroszlán csillagjegy szülöttei.

A gyengébbik nem képviselői közül a Szűz szüöttei számíthatnak a legkevesebb fizetésre. Sajnáljuk!

FÉRFIAK

A kereseti lista első helyén a férfiak között a Skorpiók állnak. Aki októberben és novemberben született különösen karizmatikus, empatikus és vasakarat jellemzi. Második helyen mögöttük a Kosok, a harmadikon a Bikák. Negyedik helyre a Bak ugrált fel, ötödik helyen pedig az Ikrek.

A sor végén ebben a tekintetben a Halak kullognak, azaz ficánkolnak kevés sikerrel és kevés fizetéssel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#luxury #rollies #prayers #lifestyle #porsche #money #rolex #rolexsubmariner #luxurylifestyle #luxurylife #gold #rich #design #diamonds #exclusive #h #jewelry

Freakylife (@style_millionairelife) által megosztott bejegyzés,

A kutatás készítői kijelentették, hogy természetesen semmilyen tudományos bizonyítk nincs az összefüggésre. Ők egyébként 50 ezer munkavállalót vizsgáltak meg pozíció, fizetés és születési dátum alapján. Ebből jött ki ez az eredmény.

24 óra