Ez lesz az ősz 3 frizuratrendje! Ezekből egy neked is biztos jól áll

Blunt Bob

Ha egy frizurát Kim és Khloé Kardashian, Bella Hadid, Lucy Hale vagy Margot Robbie is kipróbált már, akkor annak lehet létjogosultsága. A Blunt Bob márpedig ilyen. A hosszú és rövid bob, azaz bubi frizurák a fénykorukat élték az elmúlt hónapokban, most egy újabb változatuk lesz a sláger ősszel, az egyenesen, azaz "tompán" levágott bubi. 

Bella Hadidnak (fent - a szerk.) nagyon jól áll ez a fazon, nem véletlen, hogy már azelőtt divatba akarta hozni, hogy trend lenne. De az influencerek nagyasszonya, Kim Kardashian is mutatkozott már így.

French Cut

Ha már divat és frizura, természetesen a "francia lányok" sem maradhatnak ki belőle. Az úgynevezett french cut a haj egy lépcsőzetes vágását jelenti. Ennél a fazonnál nem is a hossz, hanem a szem magasságában végződő "szegély" az, ami meghatározó. Minden más pedig olyan kócosnak tűnhet, mintha most keltünk volna épp. 

Jeanne Damas-nak (fent - a szerk.) szintén nagyon bejött ez a french cut stílusú frizura, de a francia stílus egyik nagyasszonya, Sabina Socol is régóta esküszik rá. 

Scandi Waves

A nyárral együtt csak a tenger hullámai tűnnek el majd, a Scandi Waves, azaz a skandináv hullám nevű stílus végre meghódítja a világot. Ezt két évvel ezelőtt a dán Nicci Wlesh találta ki, az elkészítése pedig otthon sem nagy ördöngősség. Anine Bing már ezzel hódít.

S hogy hogyan készítheted el otthon? Szerencsére már erről is van videó, így nagyon bele sem kell mennünk a magyarázásába. Hozzávalók: egy hajvasaló, egy hajkefe és egy csipesz.

 

24 óra